Modern Gym

VAD SÄGER VÅRA KLIENTER?

Elit eller vardagsmotionär; vi är våra klienters största fans och utan er hade vi inte haft så roligt som vi har det på vår "arbetsplats". Vi ser oss som ett team där vi alla samarbetar för att bygga en bättre, snabbare, starkare, tåligare, flexiblare, friskare kropp och hjärna med självförtroende.

Hör vad våra klienter har att säga om oss:

Jag har under 1,5 års tid dragits med ett hopparknä. Från en situation där jag snittade 4,5 mil löpning per vecka till 0 km och extrem smärta av att gå nerför en trappa. Efter 15000kr i stötvågs-, laser-, och allehanda behandlingar stötte jag av en slump på Sofia och Fokus Styrka. Fyra (!) dagar efter att jag fick min första behandling sprang jag mina första smärtfria löpkilometrar på över 450 dagar. Lååååång väg kvar till tidigare nivå, men äntligen känner jag att jag inte bara är en som minns att jag sprang utan faktiskt är en sån som springer. Tack. 

FREDRIK B.

Träffade Sofia idag. Är väldigt nöjd med resultatet efter bara en timmes behandling. Kommer absolut fortsätta gå till henne.

LINDA P.

Sofia is an amazing trainer! She truly is in her element and knows exactly how to push you to reach your potential.

TABATHA W.

Sprang nu för första gången på minst 2 mån, 9km UTAN SÅ LITE SOM EN ILNING I VÄNSTER VAD!! Verkar som det gjorde susen med MAT för detta senast. STORT TACK!

KLAS O.

Kroppen kändes toppen! Framsvingen och framförallt sidolutningen åt höger kändes naturligare och lättare.

ANDREAS W.

Provade en behandling hos Sofia på Fokus Styrka idag - fantastiskt resultat - känner att den timmen tog mig mycket längre fram än en månads rehab - rekommenderas!

JOHAN A.