"Muscle tightness is secondary to muscle weakness"

Jag har ju tidigare berättat hur jag kom i kontakt med MAT® och hur det förändrade min syn på styrka och styrketräning. Skaparen till tekniken har också en personlig historia med skador och smärtor och om hur han till sist kom fram till rörelse- och muskeltesterna som sen kom att bli Muscle Activation Techniques®. Istället för att skriva mer här ska jag be er att kolla in den här videon där Greg Roskopf själv berättar vad som låg bakom skapandet av tekniken som idag har spridit sig både i Amerika och Europa.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Varför behöver du Muscle Activation Techniques®?

9/3/2018

1/3
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon