GOLF FITNESS

Vintern 21/22
 

Hösten/vinterns och vårens fysträning för golfare är här! Detta året har vi ett unikt koncept som gör att du kan välja vad som passar dig och ändå kunna träna säkert och samtidigt få resultat. Du väljer själv när du vill börja träna och kör i den takt som passar dig och om du vill träna själv eller i grupp. 

Vinterfysen 21/22 kommer att innehålla möjlighet att välja följande tjänster:

  • Golf Performance Screening med TPI certifierad tränare.

  • Personligt träningsprogram via mail med 2 träningar/vecka som är baserat på resultaten av screeningen och som har beskrivningar och videos till varje övning. Träningsprogrammet uppdateras varje vecka.

  • Tillgång till open gym på Fokus Styrka med digital nyckel för att träna på egen hand. Tiden bokar du i vår app för att garantera plats. Vi har öppet 365 dagar om året!

  • Bokningsbara gruppklasser på Fokus Styrka varje vecka (förutom v 51 och 52 och helgdagar) där alla kommer att kunna köra sitt eget program i grupp och med en PT som stöd. Klasserna bokar du även i vår app där du också kommer att kunna se schemat.

 

För att kunna skapa ett träningsprogram som passar dig så är en screening av din nuvarande fysik och hur den relaterar till din golfsving ett måste. Alla som deltar i vinterfysen får gå igenom en personlig screening som kan bokas här. Vid screeningtillfället går vi även igenom de olika alternativen för din vinterfys, vilka redskap du har tillgång till om du skulle önska att träna på egen hand, dina mål med träningen mm.

Vinterfysen startar vecka 42 och håller på till och med vecka 14. Du prenumererar på 4 veckor i taget inom denna perioden och kan börja och sluta när du vill. Det går även bra att upp- eller nedgradera ditt paketval var 4:e vecka om så önskas, dock innan start av ny period. Om din sista 4-veckors period går över v 14, så fortsätter vi tills alla har gjort klart sina träningsprogram, som längst till vecka 17. Vi rekommenderar att du tränar hela perioden för bästa resultat. 

BOKNINGsFÖRFRÅGAN

Du kan även anmäla ditt intresse här så kontaktar vi dig för att boka en tid till din screening.

Tack! Vi hör av oss så snabbt vi kan.