Physiotherapy

Muscle Activation Techniques mm.

Dessa tjänster är för dig med olika problem i kroppen som kanske gör det svårt för dig att vara fysiskt aktiv. Du kanske har en skada som aldrig blivit helt bra, har ont i ryggen eller svårt att sova på grund av din värk. I våra behandlingar och träningstekniker så tittar vi på kroppen som en helhet och försöker lösa vad som orsakar problemet istället för endast symptomen.

Muscle Activation Techniques

Öka din rörlighet och styrka och bli av med smärtor och stelhet med denna kraftfulla teknik som gör en positiv förändring i hela din kropp. Flera besök kan behövas beroende på din grundstyrka och problem.

Yogaterapi

Få insikt och gör en förändring med yogan som redskap. En session är 75 minuter och innehåller samtal, personliga övningar och meditationer.

Isophit isometrisk träning

Upplev isometrisk träning på Isophit! Detta är en unik och effektiv träning som inkluderar upp till 30 övningar på ett träningspass. Träningen är bäst för dig som har svårt för traditionell träning och rörelse. All träning sker med en Isophit coach.

Muscleactivation Jumpstart

Vi kombinerar muskelaktivering med idrottsmassage för att lösa obalanser i muskelsystemet som kan orsaka smärta och stelhet.