Del 2. Svar på frågor om MAT® - Hur länge håller aktiveringen efter behandling?

Med Muscle Activation Techniques® så nytt som det är i Sverige så får jag många frågor både på mail, social media och personligen om tekniken. I en serie som jag kallar Svar på frågor om MAT® tänker ta upp frågor som jag nyligen svarat på och som kanske hjälper dig med funderingar som du också har. Har du en annan fråga så får du gärna ställa den så jag kan inkludera den i framtida inlägg. Du får självklart också personligt svar.

Hur länge håller aktiveringen efter en behandling?

Det är helt upp till dig. Hur du använder din kropp och om du själv aktivt jobbar för att stärka upp dina svagheter och jämna ut obalanser. Självklart kan detta ta lite tid och bero på hur länge du haft problem och vad orsaken är.

Det som är unikt med MAT® är att det är individuellt anpassat till just din kropp och dina förutsättningar och vi jobbar givetvis tillsammans tills vi anser att du kan kan fortsätta med dina aktiviteter utan problem.

Förvänta dig att lära dig mycket om din egen kropp under MAT® behandlingarna. Våra kroppar är komplicerade och det vi utsatt dem för genom livet "läggs pa hög." Med MAT® lär du dig att anpassa och justera din träning för att passa just dig.

49 visningar0 kommentarer