Vad innebär styrketräning på FOKUS?

På FOKUS har vi en unik syn på träning: vårt enda fokus är att öka styrkan i dina muskler. Starka och stabila muskler är fria från inflammation, stelhet och smärta, och en grundpelare till all fysisk och dynamisk aktivitet.

Största delen av träningen består av övningar som görs isometriskt för att nå dina mål så snabbt, effektiv och säkert som möjligt. Isometrisk träning i 6 minuter är vetenskapligt bevisat att vara lika effektivt som dynamisk styrketräning i 34 minuter. På FOKUS använder vi oss av Isophit för att åstakomma detta.

Jag tränar redan __________, varför skulle jag behöva FOKUS träning?

 

Fotboll, hockey, CrossFit, triatlon, golf, spinning, body pump? Det spelar ingen roll vad du tränar för ett fungerande muskelsystem krävs av alla aktiviteter. Ibland är det till och med de aktiviteter som vi älskar som gör att vi får ont, blir stela eller obalanserade i kroppen. Den typen av träning som vi erbjuder på FOKUS är till för just dig som vill slippa dessa besvär, förbättra din prestation eller helt enkelt komma tillbaks till din löpning, cykling eller annan aktivitet som du kanske fått lägga av med på grund av smärta.

 

Hur ser ett träningspass ut hos FOKUS?

 

Din träning kan inkludera en rörelseanalys med muskelaktivering innan vi börjar med isometrisk träning. Allting är dock aktivt så kom förberedd med träningskläder och vattenflaska. Inget lämnas till slumpen hos FOKUS utan vi ser till att din träning är så effektiv och samtidigt så skonsam som möjligt. 

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon