Medlemskap på Fokus Styrka

På Fokus Styrka är vi väldigt glada över att nu kunna erbjuda medlemskap på personlig träning som även inkluderar fri användning av vårt gym. På Fokus är vi specialister på träning för styrka och därför har vi byggt ett gym runt 100% fokus på DIG och personlig träning är en stor del av det.

 

Som medlem hos Fokus Styrka så prenumererar du på ett antal PT-timmar per månad som du väljer själv. Du kan välja mellan 2, 4 eller 8 tillfällen per månad. I priset ingår fri användning av vårt gym som förbokas av dig för att garantera tillräckligt med plats för alla. Vi har även ett tak på hur många medlemmar som vi kan ta in för att garantera en bra träningsmiljö. Boka plats i gymmet kan du göra upp till 15 minuter innan start och du har en timme på dig med möjlighet till förlängning om plats finnes. Du kan även välja att ha fler än en PT för dina prenumerations-timmar om du t ex vill träna olika typer av träning, eftersom vi alla har olika expert områden. Läs mer om våra tränare här. Du kan givetvis även köpa klipp-kort på PT-timmar som då inte inkluderar egen träning i gymmet.

Vi erbjuder även medlemskap till vår Isophit Studio. Även här väljer du hur många gånger per månad du vill träna och om du vill träna själv eller med en partner. Isophit träning sker alltid med en Isophit certifierad coach. För att välja och beställa medlemskap, klicka här.

 

I alla våra medlemskap ingår även rabatter på våra kurser som erbjuds med jämna mellanrum. Som medlem har du även företräde till workshops, föredrag och andra evenemang hos Fokus Styrka. Håll utkik i vårt nyhetsbrev och på sociala medier för olika evenemang under året.

2 PT 60 min + open gym    1900kr/månad

3 mån min bindningstid

4 PT 60 min + open gym    3400kr/månad

3 mån min bindningstid

8 PT 60 min + open gym    6200kr/månad

3 mån min bindningstid

Isophit 30inThirty 4 pass singel    1760kr/månad

3 mån min bindningstid

Isophit 30inThirty 8 pass singel    3360kr/månad

3 mån min bindningstid

Isophit 30inThirty 4 pass duo    2400kr/månad

3 mån min bindningstid

Isophit 30inThirty 8 pass duo    4800kr/månad

3 mån min bindningstid