top of page

Grundkurs i Muskelaktivering

Pris

3995 kr (ink moms)

Datum

5 mars, 2023

OM KURSEN

Grundkursen i Muskelaktivering riktar sig till dig som redan idag jobbar med hälsa och friskvård, kanske som personlig tränare, hälsocoach eller massör. Muskelaktivering fungerar väldigt bra som komplement till dina nuvarande kunskaper och verksamhet och gör att du lätt skiljer dig från mängden av tränare, terapeuter och coacher.


Du kommer att få lära dig:

  • Grundläggande förståelse om anatomi relaterat till Muskelaktivering.

  • Hur du testar rörlighet och styrka för att fatta bästa beslut om träning och behandling.

  • Hur du aktiverar muskler för att utöka rörlighet, stabilitet och styrka.

  • Hur du kan implementera Muskelaktivering i din verksamhet idag.


Denna 1 dags kurs är baserad på Sofias kunskaper och erfarenheter av att ha arbetat med klienter i olika åldrar och fysiska nivåer sedan 2009.


Med olika metoder, inspirerat av flera träning- och muskelspecialister kommer du att få lära dig hur du kan hjälpa dina klienter på ett effektivt och skonsamt sätt som gör att du inte behöver gissa eller ge riskfyllda träningsprogram för att du tror att det är det enda sättet att få resultat. Du lär dig att anpassa till person och kommer att få ett helt nytt perspektiv på träning och muskelbehandling.


Plats:

Muskötgatan 4, 25466 Helsingborg


Schema:

Söndag 5 mars, 2023 09:00 - 12:00, 13:00 - 17:00

DIN INSTRUKTÖR

Sofia Lee

Muskelaktivering har under många år innan dess varit Sofias sätt att skapa effektiva och hållbara resultat inom idrott och träning. Sofia har specialiserat sig till stor del på muskel- och nervsystemets funktion och lagt stor fokus på effekten som medveten motorik-, rörelse-, motstånd- och styrketräning kan ha på kroppens förmåga att hantera smärtsignaler, öka balans, uthållighet, spänst mm.

Sofia Lee
bottom of page